Rotor Wings

Bij helikopters of gyrocopters staan flexibiliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Of het nu om pleziervluchten gaat of om businessvervoer. Bedrijven die met helikopters werken hebben veelal met een gevarieerd aanbod van werkzaamheden te maken. Het kan bijvoorbeeld gaan om rondvluchten, luchtfotografie, controles van het landschap, proeflessen of het vervoer naar boorplatforms. Eén ding is altijd belangrijk en dat is een goede verzekering voor deze zogenoemde ‘rotor wings’.

Luchtvaartkennis
Omdat luchtvaart een bijzondere branche is, is het goed om met een partij in zee te gaan die deze wereld goed kent. L’aviation Luchtvaartverzekeringen heeft verstand van luchtvaart en specifieke kennis van het verzekeren van helikopters. Wij verzorgen de verzekering voor bedrijven die werken met helikopters, maar ook voor mensen die een helikopter in privébezit hebben. Zo vliegt u altijd op een goed verzekerde manier naar een desgewenste locatie.

Divers aanbod
Vluchten in helikopters staan bekend om het mooie, weidse uitzicht en de korte tijd waarin grote afstanden worden overbrugd. L’aviation Luchtvaartverzekeringen kan daarom de verzekering verzorgen voor allerlei soorten helikopters en gyrokopters, waaronder de merken Robinson, Enstrom, Airbus, Bell, Boeing Chinook of Autogyro. U hebt bij ons de keuze uit zeer voordelige en zeer scherp geprijsde verzekeringen met de keuze uit verschillende dekkingsmogelijkheden.

Advies
Als tussenpartij kan L’aviation Luchtvaartverzekeringen een verzekering voor u afsluiten met drie dekkingsmogelijkheden. De WA-dekking (wettelijke aansprakelijkheid) dekt schades aan derden en passagiers, volgens Europese richtlijnen. Bij de Cascoverzekering hebt u de keuze uit dekking van alleen grondrisico, alleen vliegrisico of het volledig vliegrisico. Daarnaast is een ongevallen dekking ook mogelijk. Om u het beste advies omtrent de verzekering van helikopters te geven, komen wij graag voor een vrijblijvende kennismaking bij u langs. Wij overleggen onze scherpe tarieven en staan open voor al uw wensen. Natuurlijk kunt u ook direct, via onze site, (rechtsboven in de menubalk bij “offerte aanvraag”) een aanvraag voor een offerte indienen.

Wij horen graag !