Pal-V

Pal-V staat voor Personal Air & Land Vehicle; een compacte tweepersoonsauto / gyrocopter die kan rijden én vliegen. Met een dergelijke vliegende auto hebt u letterlijk meer (bewegings)vrijheid. Vanaf 2018 komt de Pal-V op de Nederlandse consumentenmarkt en wanneer u de gelukkige bent om als één van de eerste gebruik te mogen maken van deze vliegende auto, dan leveren wij de verzekering voor u.

Een nog niet bestaande verzekering
Een nieuw vervoermiddel brengt nieuwe regelgeving met zich mee. Met betrekking tot de verzekering van de vliegende auto kunnen wij u geruststellen. De huidige vliegtuigregels zijn ook hiervoor de norm. Het unieke is een 2-in-1 verzekering, waarbij het vlieg- en het rijrisico samenkomen en wat voldoet aan de wereldwijde vliegtuig- en lokale verkeerswet regelgeving. Zodra u de Pal-V hebt gekocht, zullen wij ervoor zorgen dat ook deze verzekering voor u beschikbaar is. Zodoende werken wij samen met Nuytten Aviation, Lloyds coverholder. Gezamenlijk hebben wij de verzekering ontwikkeld voor de Pal-V.

Regels
Ondanks een goede verzekering voor deze vliegende auto dient u zich wel aan een aantal regels te houden. Zo hebt u voor besturing zowel een rijbewijs als een vliegbrevet nodig. Het is niet toegestaan om op de snelweg zomaar op te stijgen. Wel kan de vliegende auto bij iedere landingsstrip of elk klein vliegveld terecht. De vliegende auto heeft tot zo’n 150 meter nodig om op te stijgen en in maximaal 10 minuten transformeert de Pal-V van auto naar vliegtuig en vice versa.

Direct informatie
Bent u van plan een Pal-V aan te schaffen? Wij willen op een betrouwbare manier met u samenwerken en daarom stellen wij het zeer op prijs om vooraf kennis met u te maken. Wij horen graag wat uw ideeën zijn en wat uw (verzekerings)wensen zijn.