Loss of License

Bent u verkeersvlieger en loopt u het gevaar uw brevet kwijt te raken door tijdelijke arbeidsongeschiktheid? In veel gevallen is het dan moeilijk om uw brevet aan te houden, omdat de geldigheid hiervan direct met het aantal vlieguren te maken heeft dat u maakt. Wellicht bent u piloot in opleiding en hebt u ook met een studieschuld te maken. In dergelijke gevallen is het verstandig en noodzakelijk om een verzekering af te sluiten in de vorm van een zogenaamde TREX verzekering (training expenses-verzekering). Met al onze luchtvaartkennis, kan L’aviation Luchtvaartverzekeringen u hierin assisteren.

Eenmalige uitkering
Het is erg vervelend wanneer u als piloot vanwege medische redenen niet meer mag of kunt vliegen. Om er zeker van te zijn dat u uw brevet niet direct kwijtraakt en om financiële schade op te vangen, bieden wij een Loss of License verzekering aan. Bij verlies van brevet is het ook mogelijk om een eenmalige uitkering te krijgen via deze verzekering. U kunt de uitkering besteden aan elk gewenst doel en u bent dus niet gebonden aan een specifieke uitgave.

Tijdelijk arbeidsongeschikt
Tegen een kleine premieopslag hebt u de optie deze verzekering aan te vullen voor tijdelijke arbeidsongeschiktheid. Als u bijvoorbeeld door ziekte of een ongeval tijdelijk niet kunt vliegen, bent u zo verzekerd van een inkomen. Ook als u blijvend ongeschikt bent verklaard krijgt u een uitkering. U bepaalt zelf wat u precies meeverzekert en natuurlijk kunnen wij u daar goed in adviseren.

Hoogte van premie
De hoogte van de premie voor deze verzekering is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder leeftijd en hoogte van de gewenste uitkering (tot maximaal € 200.000,-). L’aviation Luchtvaartverzekeringen hanteert scherpe tarieven. Hebt u te maken met het kwijtraken van uw brevet (gaat om zoekwoord) en wilt u meer weten over onze Loss of License verzekering? Wij vertellen u er alles over. Een directe aanvraag voor een vrijblijvende offerte indienen is uiteraard ook mogelijk. Dit kunt u doen via het offerte aanvraagformulier rechtsboven in de menubalk op onze site.