Fixed Wings

Iedereen die een verzekering zoekt voor fixed wings vliegtuigen kan daarvoor bij L’aviation Luchtvaartverzekeringen terecht. Ongeacht of uw als bedrijf bij ons aanklopt of dat u een vliegtuig in privébezit hebt.

Verschillende situaties
Er zijn enorm veel mogelijkheden waarbij kleine vliegtuigen worden ingezet, zoals hobbyluchtvaart, rondvluchten, luchtfotografie, vervoer van A naar B, verhuur of als lestoestel. Voor alle situaties op luchtvaartgebied, is het van groot belang dat de verzekering in orde is. Met onze expertise kunnen wij u gericht advies en informatie geven over de verzekering van alle kleine vliegtuigen. Het maakt dus niet uit of het om kleine éénmotorige vliegtuigen gaat of de grotere privéjets.

Luchtvaartrisico’s
Naast het verzekeren van kleine vliegtuigen, nemen wij ook specifieke luchtvaartrisico’s voor onze rekening voor bijvoorbeeld toeleveranciers en/of bedrijven die regelmatig op vliegvelden werken. Bent u zo’n toeleverancier, dan hebt u te maken met een verhoogd risico waarbij het noodzakelijk is, dat u uw verzekering hierop aanpast. L’aviation Luchtvaartverzekeringen pakt dit graag voor u op en neemt alle mogelijkheden met u door. Daarmee zijn zowel uw eigen organisatie als derde partijen goed beschermd en verzekerd tegen eventuele schadeclaims.

Betrouwbare partner
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die de verzekering (en eventuele schade) goed en snel verzorgt van uw vliegtuig(en)? Een partij waar persoonlijk kontakt ook nog van belang is? L’aviation Luchtvaartverzekeringen hanteert scherpe, op casco mogelijk de voordeligste tarieven en komt graag met bezitters van kleine vliegtuigen in contact. Uiteraard kunt u direct een offerte aanvragen via de menu balk rechtsboven in kunt u bij “offerte aanvraag” dit doen en als u dat wilt komen wij ook bij u langs voor een nadere kennismaking. Aarzel niet en neem daarom gerust contact met ons op!