Drones

Ongeacht het recreatief of beroepsmatig gebruik, neemt de populariteit van drones steeds meer toe. Wanneer u in het bezit bent van een drone of vanuit uw professie met drones werkt, moet u goed weten welke verzekering voor u geldt. L’aviation Luchtvaartverzekeringen weet precies de verschillen en kent het klappen van de zweep in de luchtvaartbranche.

Verschil
Drones hebben een eigen regelgeving en de verzekeringsaspecten voor recreatief en bedrijfsmatig gebruik van drones, verschillen. In beide gevallen kunnen wij voor u onderzoeken, welke verzekering het beste bij uw situatie past. U kunt bij ons terecht voor een wettelijk verplichte aansprakelijkheidsverzekering voor uw drone en wij kunnen de WA-limiet naar wens verhogen.

Recreatief gebruik
Het is niet leuk, maar het kan gebeuren dat uw drone ergens tegenaan botst en voor duizenden euro’s aan schade veroorzaakt. Privé is het daarom verstandig om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Houd er wel rekening mee dat privé drones niet zwaarder mogen zijn dan 25 kg. L’aviation Luchtvaartverzekeringen wil u graag alle mogelijkheden voorleggen.

Beroepsmatig gebruik
Wist u dat aansprakelijkheid voor schade aan derden voor luchtvaartuigen niet standaard is gedekt? Dat geldt ook voor het beroepsmatig werken met drones. Als bedrijf krijgt u pas vergunning om te werken met drones, als u deze dekking in een aparte verzekering opneemt. L’aviation Luchtvaartverzekeringen kan dit voor u regelen. In samenwerking met Lloyd’s coverholder, Nuytten Aviation hebben wij een specifieke aansprakelijkheidsverzekering voor drones ontwikkeld, tegen een scherp tarief. Wilt u hier meer over weten? Bel of mail ons gerust voor de aanvraag van een scherpe offerte.